Voor wie?

Kinderen
Kinderen zijn ons grootste goed, onze toekomst. Belangrijk dus om in onze kinderen te investeren en hen te helpen gelukkig in het leven te staan. Kinderen krijgen dagelijks veel ‘prikkels’ te verwerken. In onze huidige maatschappij met steeds meer digitale communicatie, brede scholen, gemengde gezinnen en steeds jonger moeten presteren is het makkelijk om de weg soms een beetje ‘kwijt’ te raken. Een steuntje in de rug en een luisterend oor kan dan heel welkom zijn en het kind meer rust, ruimte en zelfvertrouwen geven.

Jongeren
De overgang van de basisschool naar het middelbaar. Rondrazende hormonen. Beslissen wat je in de verdere leven wilt gaan doen. Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Jongeren worstelen vaak met zichzelf en hun omgeving. De één doorloopt de middelbare school fluitend, de andere heeft moeite met de omschakeling van individuele begeleiding naar zelfstandigheid. Een steuntje in de rug en een luisterend oor kan dan heel welkom zijn en meer rust en (zelf)vertrouwen geven.

Volwassenen
Houdt iets je tegen om je doelen te bereiken? Zijn de stappen die je wilt nemen voor je gevoel te groot of misschien niet uitdagend genoeg? Wat zou je het liefste willen? Samen ontdekken welke mogelijkheden, kwaliteiten, talenten en passies je (nodig) hebt om je dromen waar te maken en je doelen te bereiken?
Word je bewust van je innerlijke kracht en ontdek hoe je je pad kunt lopen vanuit mogelijkheden.

Leerkrachten Basisschool
De samenstelling binnen klassen wordt steeds gemêleerder, terwijl de klassen steeds groter worden. Je krijgt als leerkracht te maken met steeds mondiger wordende leerlingen en vaak veeleisende ouders.
Hoe ga je hier mee om? Leer je grenzen te bewaken en op een opbouwende manier feedback te geven.

Evenementen
Naast persoonlijke begeleiding organiseer ik ook kennisavonden en theekransjes voor direct betrokkenen of gewoon omdat je geïnteresseerd bent.

Kennisavonden
o.a. over het herkennen van hoog sensitiviteit, beeld denken, hoogbegaafdheid en de huidige behoeften van kinderen en jongeren. Wat is het nu eigenlijk en waar kan ik op letten?

Theekransjes
Een ochtend, middag of avond samen komen met gelijkgestemden, om van elkaar te leren en ideeën en ervaringen uit te wisselen onder het genot van een kop thee en iets lekkers. Even tijd om oprecht aandacht te besteden aan jezelf. Tijdens een creatieve werkvorm kun je op een ontspannen manier kijken naar wat voor jou belangrijk is en waar je je zou willen ontwikkelen.