Wij hebben als school een training gevolgd van Diana Bouman waarin ze ons heeft geleerd hoe we kunnen omgaan met verschillen bij leerlingen. Deze training was interessant met name omdat het was onderverdeeld in de diverse disciplines (Alpha / Beta en Gamma vakken).
Daarnaast heeft Diana op individuele basis leerlingen van onze school begeleid die na haar interventie ineens veel beter gingen functioneren. Niet alleen in cijfers, maar ook gewoon in hun dagelijkse welzijn.
Iemand om je kind aan toe te vertrouwen.
Karolien Havermans, Ondersteuningscoordinator Gymnasium Juvenaat


Diana kijkt verder dan alleen het kind. Ze heeft niet alleen onze zoon geholpen, maar zeker ook ons gezin verrijkt. Wanneer je er zo dicht op zit, zie je bepaalde dingen niet meer. Nog elke dag zijn we haar dankbaar voor de inzichten die ze Levi en ons gegeven heeft. Levi kan weer genieten en wij van hem!
Helma, moeder van Levi (10)


Ik had er super veel aan om met Diana te werken nu doe ik niet meer zo boos en nu kan ik dingen op lossen zonder te slaan of te schoppen en ik ben nu veel rustiger.
Levi (10)


Bedankt voor de eye-openers. We beseffen dat er van de kant van ons als ouders ook het een en ander moet veranderen. Het zal veel energie vragen van ons allemaal, maar met alle tips hebben we vertrouwen in de toekomst. We gaan ervoor!
Ouders van een 9-jarige


Na jaren eindelijke een fijne vakantie, waarbij we genoten hebben van elkaar. Wat was dat nodig en gewenst. Nogmaals bedankt voor alle inzichten!
Ouders van een 7-jarige


Onze dochter ging van éénen en tweeën naar achten, negens en zelfs tienen. We hebben weer een gelukkig kind.
Ouders van een 14-jarige