Beste (puber)ouder,
Weet je zeker dat je kind een goed stel hersens heeft, maar komt het er niet uit op school? Wel naar boven om huiswerk te maken, maar na een half uur al klaar? Of juist uren zitten blokken en dan nog een onvoldoende halen voor Frans of Duits?
Als ouder van een puber heb je het niet gemakkelijk. Maar diezelfde puber heeft er zelf ook enorm veel last van dat het niet gaat zoals gepland. Hormonen gieren door het lichaam, alles wat zo vertrouwd was verandert.

Hoi tiener,
Je lijf, je school, verwachtingen, alles wat voor jou zo vertrouwd was verandert. Verwachtingen van je ouders, je omgeving maar ook verwachtingen van jezelf. Je moet je voorbereiden op de toekomst, maar hoe?
Als coach kan ik je helpen orde te scheppen in de chaos. Ik luister naar je zonder oordeel, kan je een spiegel voorhouden en kan je helpen jezelf een beetje beter te begrijpen. Ook bij het maken van je huiswerkplanning en het op een makkelijke manier leren van tekstmateriaal (misschien ben je namelijk wel een beelddenker!) kan ik je helpen.

Vind je het prettig om het hier samen (met je ouders) met me over te hebben?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.